Märkliga tevanor och polkagrisar

5555
Te. När jag var liten var detta något som enbart användes till att leka med. Man doppade tepåsen i det varma vattnet, kände sig vuxen eftersom alla andra vuxna gjorde likadant, såg hur vattnet magiskt ändrade färg, sen slängde man den äckliga drycken i slasken och drack juice istället.


Detta var innan min moster introducerade mig för jordgubbste, som jag inte bara kunde dricka, jag tyckte om det också. Efter det lärde jag mig att dricka andra söta bär-te-sorter som björnbärstee, vilda skogsbärs te, svartvinbärstee, men vanligt te smakade fortfarande illa. Mitt te drack jag med en liten tesked med honung i. Inget annat. ABSOLUT INGEN MJÖLK!


Men hur kommer det sig att denna konservativa flicka (jag använde ordet för att det lät bra just där) plötsligt sitter framför datorn med en kopp engelskt te med mjölk i? Det undrar jag också. Håller jag på att för-eng-ligas såhär före Amerika resan? En vän till mig från England som jag träffade på lägret påpekade att jag troligtvis kommer förlora min engelska dialekt under året. Sorgligt nog. Men att han minsann skulle få mig att träna bort den på nästa sommarläger jag kan komma på. Vilket inte blir förens år 2011.


Idag var jag och tre vänner i Gränna och shoppade loss. Jag köpte stora polkagris klubbor till mina barn, en burk med små polkakarameller till min värdmamma, en polkastång till deras nuvarande Au Pair som jag kommer träffa innan hon åker, och en lite älgnyckelring till en Au Pair som jag kommer spendera mycket av min arbetstid ihop med, eftersom hon är vänfamiljens Au Pair... Alltså, barnen hon passar är kompisar med mina barn och hennes mamma är vän med min mamma. Har redan skrivit en hel del med henne över mail. På tyska! :D Så gött!


Nu ska jag gå ut med vovven. Behöver verkligen sova nu! Var uppe och chattade med en söt kille från lägret till klockan 6 (!) på morgonen inatt. Så jag behöver verkligen ta igen mig. Måste dock säga att it was so worth it!

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag va oxå i Gränna en sväng idag, men jag befann mig istället på Visingsö och cykladse runt ön :) Det va varmt och skönt!

Fast nu har jag världens bonnabränna och dessutom gör det ont så in i helvete!

Jag kan inte ligga ner för det gör så fruktansvärt ont i ansiktet och på armarna!2009-08-07 @ 01:39:15
URL: http://gullgurr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0