Giggle

Haha! Jag är så busig! Jag har en kompis som har gått på ett stylistgymnasium. (Jag vet! Hur coolt är inte det?!) Och hon kan tydligen det här med photoshop. Så jag skickade henne den värsta bilden som någonsin tagits på mig och utmanade henne. Tihi! Kul va? Tänk om hon skickar tillbaka den helt oigenkännlig? Skulle vara så kul att se! =D


Idag har varit en hyfsat slapp dag annars. Trots att jag tog hand om dem hela dagen. Från 8.30-19.30. Vi lekte i parken tillsammans med ungarnas kompisar. Sen gick ungarna hem till kompisarna. Jag hängde med. Och vi tittade på Tom och Jerry på tv'n resten av efter-"lunchen". (För middag är dinner på engelska eller?) Sen när vi kom hem stack jag och MrA (pojken i familjen) ut och spelade amerikansk fotboll! Coolt eller vad? Det var svettigt. Planen var extremt liten (och jag vann eftersom jag hade längre ben), men det var rätt kul. Skulle vilja spela det med några i min ålder dock. Åh, vad jag saknar England och alla lägrets våldsamma lekar! Varför jag gillar våldsamma lekar? Ingen aning. Antar att det är för spänningens skull. Eller vad säger du älskade, bloggföljande syster? För du gillade väl också lekarna på lägret som orsakade många skadade leder. Tack och lov inga brutna ben (även om jag hörde att det tydligen förekommit året innan. Inte konstigt)


Oh, angående i helgen. Vi hade ett litet problemas när jag besökte min Au Pair kompis MissC. Mins inte om jag berättade det eller inte. Men jag var i alla fall tvungen att ta mig hem så säkert som möjligt. Och detta trodde inte vi skulle kunna gå att utföra om jag bar denna klänningen:


hdhdfh

Så därför bestämde vi oss för att "av-attrahera" mig litegrann. Jag fick låna MissC's fotbollsdräckt och TADDA! Såhär blev det:


sdfs

Pepparspray, fotbollsdräckt, flipflop, och massa chokladkakor (som jag köpte innan jag steg på tunnelbanan.) Märklig kombination eller hur? När man av misstag missar stationen och hamnar på Broadway mitt i natten (snygga, upplysta filmstjärne Broadway. JAAA!!!) så känner man sig inte så anpassat klädd det kan jag lova er. Men som sagt. Jag tog mig så fint och säkert hem. (Fick en killes facebook och en annan killes nummer på samma kväll En tredje bad om att få fotograferas tillsammans med mig och mina vänner. Haha! Galet eller vad?)


Kommer nog INTE vara lika galen nästa helg. Har fått utskällning från åtskilda vänner (och HOT från några engelsmän) om att jag måste ta hand om mig.


Men men...

Ha det bättre! Because you're worth it!


Kommentarer
Postat av: the little sister on the other side of the earth <3

haha! ;D Ahh du det kan man nog säga!! Saknar dig by the way. :)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2009-08-26 @ 21:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0