Dagens utmaningar

Hej,

Nu är klockan 7:54 amerikansk tid och jag ska vara iväg kl 9. Dagens uppgift kommer att bli att först gå "uptown" till ett ställe där jag i eftermiddag kommer möta min Au Pair kollega, kan man säga. Hennes familj är väldigt god vän med min familj, och barnen leker tillsammans. Vi mailade redan innan vi kom till usa...


Hur som helst, jag ska hitta en busstation som sagt. Inte den jag brukar ta, utan en annan. Sen efter det ska jag åka "downtown" för att hitta stället där pojken kommer att ta trumlektioner när skolan börjar. När jag kommer tillbaka har jag om jag har tur 30min rast för lunch innan jag tar över barnen från mormor som är här idag och passar dem. Från det att klockan blir 12.30 ska jag "make sure" att det blir undanröjt efter deras morgon lekar. Packa väskan med badkläder, vanliga kläder, handdukar, flipflop, böcker (måste se till att de läser 30min om de inte redan gjort det med mormor), ett lås som jag fick igår och måste kunna kombinationen till annars kommer alla mina pengar, mobiler, kläder och annat intressant förbli inlåst på badet vi ska till.


Jag ska försöka lära barnen simma. Och vi ska dra oss hemåt vid 3:45. Då vankas det dusch för dem båda och tvättning av badkläder för mig. Efter detta är det troligtvis dags för mig att förberedda "the dinner".


Japp, så nu måste jag sticka. Ju snabbare jag kommer iväg, ju större chans är det att jag slipper äta min lunch på en stadsbuss.


Så kram på er alla där hemma!


Ha det bättre! Because you're worth it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0