Börjar kännas...

sdfsf

Såhär är det med mig, att när jag ska göra något som är för stort för min hjärna att förstå på en och samma gång, så förstår jag det i små steg. Och precis så är det med resan till USA. I morse när jag vaknade slog jag upp ögonen och tänkte "Hjälp! Jag åker i övermorgon!". Tre dagar, är fortfarande lite tid. Men övermorgon. Det är väldigt snart! Två nätter i min älskade säng, hos min älskade familj i mitt älskade Sverige, innan jag åker iväg ett helt ÅR! Oj oj oj! Antar att det är först nu som jag inser att jag ska säga hejdå till min familj för ett ÅR. Det avskedet ser jag inte direkt fram emot ska jag säga dig!


Men för själva resan i sig känner jag ingen oro däremot. Min värdfamiljsmamma gör verkligen allt för att jag ska känna mig bekväm och välkommen till mitt nya hem. Den första tiden kommer hon att vara hemma med mig och visa hur allting fungerar och vart allt finns. Sedan första arbetsveckan kommer hon att försöka fixa barnpassning så att jag får tid att upptäcka omgivningarna lite på egen hand. Kan redan nu se det framför mig, hur jag springer runt i Harlem med kompass och karta. Helt lost. Haha, nej, jag ska ta det försiktigt. Och om inget annat så kommer alla eventuella "bad guys" ångra sig om de ens försöker något. Ha! (Den självsäkra och kaxiga delen av mig har talat.)


Nu har jag slagit in alla värdfamiljspresenter och kommit fram till att det blev många fler än vad det kändes som från början. Nu ser det nästan ut som om jag hjälper tomten med paketutdelningen i New York, några månader för tidigt. Haha! Men det var ruskigt kul att slå in dem i all fall. :D


Ska prata med barnen för första gången imorgon, via skype. Önska mig lycka till. Är lite nervös om jag ska vara ärlig. Jobbigt om de direkt efter slänger sig pladask ner, gråter, skriker och slår med nävarna i golvet för att de kommer få mig som Au Pair... Inte för att jag alvarligt tror på det själv. Men antar att det är det värsta som jag skulle kunna fantisera ihop som skulle kunna hända.


Jaja, gotta go!


Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag lovar Julia!

Det ska bli mig ett sant nöje att ringa till dig den dagen jag slår igenom! :)

(Om det nu sker)

Men Jag flyttar ju den 24 till göteborg för att gå på teaterskolan så jag har ju iallafall tagit ett steg i rätt riktning! :)Hoppas du får det hur bra som helst i USA och att jag får ett vykort nån gång av dig :)Ha det bra!

2009-08-10 @ 15:10:08
URL: http://gullgurr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0